Lad os hjælpe jer i gang Mangler I inspiration, eller er I i tvivl om hvordan I tager fat på arbejdet med bæredygtighed, grøn omstilling, ESG osv.?

Tag det første skridt med en workshop
Er I klar til at påbegynde jeres arbejde med bæredygtighed, mangler I et lille puf for at kickstarte jeres bæredygtige rejse eller leder I efter en måde at få medarbejderne engageret i det bæredygtige arbejde? Så kan en workshop være en god mulighed for jer.

Vores workshops introducerer dig, dine ledere og dine medarbejdere til de mange begreber I møder i arbejdet med bæredygtighed, samt hjælper jer med at stille skarp på netop jeres udfordringer.

Vores standard workshop varer 4 timer og introducerer deltagerne til Bæredygtighed, og vi arbejder med hands-on opgaver, der giver deltagerne en forståelse for betydningen af Bæredygtighed i egen organisation.

Derudover kan I også bestille en skræddersyet 4 timers workshop omkring de emner I ønsker at arbejde med.

Hold workshoppen i vante rammer
Når I booker en workshop hos os vil vi selvfølgelig gerne hjælpe med lokaler, men vi vil ligeså gerne komme ud og afholde workshoppen i jeres egen virksomhed eller organisation. 

Kontakt os, hvis I ønsker at høre mere eller vil booke en af vores workshops. I kan også læse mere om de to workshops herunder.

Bæredygtighed - i praksis

Dyk dybt ned i en verden af bæredygtighed og lær, hvordan I implementerer praktiske metoder i jeres virksomhed eller organisation og arbejder for en mere bæredygtig fremtid.

I løbet af denne workshop vil vi udforske bæredygtighedens kerneprincipper og undersøge, hvordan de kan omsættes til effektive handlinger. Det er en interaktiv workshop med hands-on øvelser, gruppediskussioner og praktiske værktøjer, der giver jer mulighed for at skræddersy bæredygtighedsprincipperne til jeres specifikke behov.

  DKK 10.000,-
4 timer

Jeres behov er i førersædet

Vi går i dybden med bæredygtighed og tilpasser indholdet til dine virksomheds unikke behov og udfordringer. Disse workshops er skabt specielt til at hjælpe jeres virksomhed eller organisation med at forstå og implementere bæredygtighedsprincipper på en praktisk og meningsfuld måde. 

Vores workshops er interaktive, og vi opfordrer til aktiv deltagelse, diskussion og brainstorming for at sikre, at din virksomhed er rustet til at træffe informerede beslutninger og bidrage til en positiv indvirkning på både miljø og samfund.

  DKK 12.000,-
4 timer

Scroll to Top