Undervisning Fælles for vores undervisere er en passion for bæredygtighed og undervisningsfaget

record_voice_over
Vi lægger stor vægt på, at vi både giver dig en teoretisk ballast og en praktisk viden. Vores undervisere har alle en bred erfaring både med implementering af bæredygtighed og uddannelse af medarbejdere og ledere. Vi underviser ikke bare teori – vi har prøvet tingene af i praksis!

pic-5

Faciliteter

Vi har sørget for gode fysiske rammer omkring din uddannelse. Vi har fundet nogle gode lokationer, der byder på god og bæredygtig forplejning og mulighed for overnatning.

Artikler Vi har samlet en række artikler, som giver dig inspiration.

article
Cirkulær Økonomi, FN's 17 Verdensmål, grøn omstilling. Der er masser af emner at tage fat i. Vi udvider løbende vores samling af artikler.

En virksomheds sociale påvirkning kan være svær at måle, men forståelsen for de virkninger en virksomhed har på samfundet og miljøet er afgørende for at skabe Bæredygtighed.

Social Bæredygtighed er en af de tre discipliner indenfor Bæredygtighed, de to andre discipliner er Økonomisk og Miljømæssig Bæredygtighed. En anden måde at beskrive disciplinerne på er “People, Profit, and Planet” eller “Social, Økonomi og Miljø”. Disse tre discipliner er de afgørende søjler...

Kategorier Artiklerne er kategoriseret ud fra FN's 17 Verdensmål.