emoji_emotions

Jeg er super tilfreds med vores forløb omkring bæredygtighed og Verdensmålene, som Kurt og Simone fra Simply Sustain har stået for.

Det har været en spændende proces med mange nye indsigter. Vi har udarbejdet vores første CSR-rapport i samarbejde med Roesgaard på baggrund af forløbet.

Jeg kan kun anbefale et forløb med Simply Sustain. 

Torben Mønster Steffensen

CEO/Ejer – VS AutomaticDesignation

Vi havde et forløb omkring bæredygtighed og Verdensmålene, som Kurt og Simone fra Simply Sustain har stået for.

Alle medarbejder i virksomheden - med meget forskellige kompetence og erfaring - kom gennem processen og alle blev løftet uanset hvilke kompetence man havde med i sin bagage.

Vi blev således godt klædt på til vore videre rejse.

Ole Mølby

CEO – Vahle

Hos Randers Tegl har vi samarbejdet med Simone, partner i Simply Sustain, om udviklingen af kurser for alle koncernens ansatte. Kurserne har haft til formål at give et indblik i bæredygtighed i sin brede forstand. Med mere end 250 medarbejdere igennem i løbet af 3 måneder og med en utroligt god feedback, så tror vi på at det gør en forskel i det videre arbejde i Randers Tegls bæredygtige udvikling.

Vi vil uden tvivl fortsætte vores samarbejde med Simone og Simply Sustain om yderligere tiltag fremover og anbefaler andre at gøre det samme.  

Jakob Jespersen

Manager for sustainable development, Randers Tegl

Simply Sustain har hjulpet os med at implementere bæredygtighed, ESG og verdensmål på både strategisk og operationelt niveau.

Kurt og Simone forstod vores forretning og faciliterede med deres faglighed og evne til at skabe gode relationer et inspirerende rum for vores arbejde.   

Signe Morgenstjerne

Chief Legal Officer, JPS Clemens A/S

Hos Queen har vi været supertilfreds med vores forløb omkring bæredygtighed og Verdensmålen, som Simone fra Simply Sustain har stået for.

Kurset har givet medarbejderne et solidt kompetenceløft, samt givet os inspiration og værktøjer til at implementere bæredygtighed, ESG og verdensmål på både strategisk og operationelt niveau i virksomheden.  

Søren Søgaard Søndergaard

Project Manager, Queen

Video Vi har uddannet medarbejderne hos Tropica

Artikler Vi har samlet en række artikler, som giver dig inspiration.

article
Cirkulær Økonomi, FN's 17 Verdensmål, grøn omstilling. Der er masser af emner at tage fat i. Vi udvider løbende vores samling af artikler.

Startvejledning til din ESG-strategi.

  Leder du efter en startvejledning til din ESG-strategi? I denne artikel bryder vi de vigtigste faktorer ned og deler praktiske tips til, hvordan du kommer i gang.

ESG står for ’Environment’, ’Social’ og ’Governance’ og omhandler altså en virksomheds miljømæssige, samfundsmæssige og ledelsesmæssige faktorer. ESG er blevet et buzzword...

Kategorier Artiklerne er kategoriseret ud fra FN's 17 Verdensmål.