Bliv klædt på til at arbejde med Bæredygtighed Vil du være virksomhedens sparringspartner, konsulent eller projektleder på Bæredygtighed?

Ryk virksomheden mod en bæredygtig fremtid
Start din og din virksomheds bæredygtige udvikling med vores Certificerede konsulentuddannelse inden for Bæredygtighed. Vores uddannelse forbereder dig til at arbejde med bæredygtighed i praksis, og du klædes på til at gennemføre forbedringsprojekter inden for Bæredygtighed og Grøn omstilling i din egen virksomhed.

Igennem uddannelsen bliver det tydeligt, hvordan du ved at træffe de rette valg og udvælge specifikke fokusområder kan nå resultater uden at gå på kompromis med Planeten, Medarbejderne og virksomhedens Profit.

Få nye værktøjer i din værktøjskasse
Du vil blive præsenteret for grundlæggende bæredygtighedsprincipper og mindsettet – herunder den tredobbelte bundlinje, ESG (environmental, social og governance) og FN’s 17 Verdensmål. Kurset er bygget op omkring praksis, og vi arbejder med konkrete eksempler og værktøjer, du kan tage direkte med hjem og bruge i egen virksomhed.

Vi introducerer dig til både nye og ”gamle” værktøjer, som du måske ikke har tænkt på er relevante i en bæredygtig sammenhæng. Vi formidler i et let tilgængeligt sprog med masser af grafisk facilitering og uden PowerPoints. Med dig får du din helt egen bog, som du undervejs giver dit personlige præg.

Er denne uddannelse noget for dig?
Den typiske deltager på uddannelsen arbejder i en virksomhed der har besluttet sig for at arbejde aktiv med de udfordringer, vi står overfor, og ønsker at få viden om Bæredygtighed, ESG og FN’s 17 verdensmål. Uddannelsen er målrettet medarbejdere og ledere, der både vil introduceres til Bæredygtighed men også deltage i bæredygtige aktiviteter, herunder at kunne drive forbedringsarbejdet og agere sparring i organisationen.

Uddannelsen består af Simply Sustain's tre kursusmoduler, som også udbydes som enkeltstående moduler, samt et ekstra kursusmodul omhandlende Strategisk Bæredygtighed og Ledelse af Bæredygtighed, der er forbeholdt deltagere på den certificerede uddannelse. Uddannelsen udgøres af ni dage, der består af otte undervisningsdage og en eksamensdag.

Artikler

  Cirkulær Økonomi, ESG, FN's 17 Verdensmål, grøn omstilling osv.. Der er masser af emner at tage fat i, og vi udvider hele tiden vores bibliotek.

Mangler du inspiration? Så tag et kig blandt vores mange artikler.
Scroll to Top