Hvad er ESG - og ESG-Rapportering? Få grundlæggende viden om Bæredygtighed og ESG

Start din virksomhedsarbejde med ESG
Dette 2 dags kursus svarer til modul 3 på vores uddannelse til Certificeret Bæredygtighedskonsulent.

På dette kursus i Bæredygtighed og ESG starter vi helt fra bunden. Du behøver derfor ikke at have kendskab til emnet på forhånd. Vi gennemgår den 3-dobbelte bundlinje med fokus over på ESG-rapportering og diskuterer forskellen på CSR og ESG-rapportering.

Du introduceres også til hvordan du kan udarbejde en dobbelt væsentligheds analyse, hvor vi kigger på hvordan virksomhed og samfund påvirker hinanden gensidigt. Endelig ser vi på hvordan forskellige interessenter håndteres i dit bæredygtighedsarbejde.

Efter kurset er du klædt på til at opstarte ESG arbejdet i din organisation.

To dage bygget op omkring praktiske øvelser
Dette kursus består af to praktiske dage, hvor teoretiske indlæg underbygges med konkrete værktøjer, som kan tages med hjem og bruges i din egen hverdag. Vi arbejder med konkrete forbedringsforslag ud fra din virksomheds risikovurdering, og du lærer at prioritere forbedringsforslagene i forhold til effekt og indsats.

Er dette kursus noget for dig?
Den typiske deltager på dette kursus, ønsker at få grundlæggende viden om Bæredygtighed og ESG. 

Hvis du ønsker en grundlæggende viden om Bæredygtighed og FN’s 17 Verdensmål, anbefaler vi, at du tilmelder dig vores to-dags kursus i Intro til Bæredygtighed og FN’s verdensmål.

Ønsker du en samlet uddannelse i bæredygtighed på 9 dage inklusiv en afsluttende eksamen, så anbefaler vi at du tilmelder dig vores Certificerede Konsulentuddannelse i Bæredygtighed.

Artikler

  Cirkulær Økonomi, ESG, FN's 17 Verdensmål, grøn omstilling osv.. Der er masser af emner at tage fat i, og vi udvider hele tiden vores bibliotek.

Mangler du inspiration? Så tag et kig blandt vores mange artikler.
Scroll to Top