Bliv introduceret til Cirkulær Økonomi & forretningsmodeller Få viden og de rette redskaber til at kunne arbejde med Cirkulær Økonomi

Hvad er Cirkulær Økonomi?
Dette 2-dags kursus svarer til modul 2 på vores Certificerende konsulentuddannelse i Bæredygtighed.

På dette kursus i Cirkulær Økonomi (CØ) starter vi helt fra bunden. Du behøver derfor ikke at have kendskab til emnet på forhånd. Vi gennemgår principperne bag den cirkulære tankegang og ser nærmere på det økonomiske aspekt af de cirkulære forretningsmodeller.

Hvad betyder det at være en cirkulær forretning? Det estimeres, at der i Europa vil ligge en gevinst på 1,8 billioner Euro i virksomheders omstilling til den cirkulære økonomi. Virksomheder i EU er udfordret af den stigende produktion i lavindkomst lande, her kan CØ være redningen, da virksomheder der omlægger til en cirkulær forretningsmodel via bl.a. take-back systemer kan skabe en mere rentabel forretningsmodel. Vi dykker ned i jeres værdikæde og ser på hvad det vil kræve at skabe en cirkulær forretning.

Praksisorienteret undervisning
Kurset består af to praktiske dage, hvor vi underbygger de teoretiske indlæg med konkrete værktøjer, som du kan bruge i din hverdag. Vi arbejder med kortlægning af egen produktion, produkt eller ydelse ud fra din virksomhed og identificerer potentielle muligheder, fordele og effekter ved Cirkulær Økonomi.

Er dette kursus noget for dig?
Den typiske deltager på dette kursus, ønsker at få viden og redskaber til at arbejde med Cirkulær Økonomi. Kurset her er målrettet medarbejdere og ledere, der vil introduceres til den cirkulære tankegang, og indsigt i hvordan CØ kan bidrage til virksomheders konkurrenceevne og arbejde med bæredygtighed.

Hvis du ønsker en grundlæggende viden om Bæredygtighed og FN’s 17 Verdensmål, anbefaler vi, at du tilmelder dig vores 2-dags kursus i Intro til Bæredygtighed og FN’s verdensmål.

Ønsker du en samlet uddannelse i bæredygtighed på 9 dage inklusiv en afsluttende eksamen, så anbefaler vi at du tilmelder dig vores Certificerede konsulentuddannelse i Bæredygtighed.

Artikler

  Cirkulær Økonomi, ESG, FN's 17 Verdensmål, grøn omstilling osv.. Der er masser af emner at tage fat i, og vi udvider hele tiden vores bibliotek.

Mangler du inspiration? Så tag et kig blandt vores mange artikler.
Scroll to Top