Vi kommer til jer! Ønsker I at starte jeres bæredygtige rejse? Start med et foredrag for virksomheden

Tag det første skridt imod grøn omstilling
Skal jeres virksomhed igang med at arbejde med bæredygtighed - og ved I ikke, hvor I skal starte? Så kan et af vores foredrag være løsningen for jer. Det kan også være at I allerede arbejder med bæredygtighed i dele af virksomheden, men ønsker at udbrede viden og kendskab til bæredygtighed blandt medarbejderne. 

Vi står klar til at hjælpe med et af vores tre foredrag inden for bæredygtighed; herunder FN's 17 Verdensmål, ESG og Introduktion til Bæredygtighed. I kan også vælge vores skræddersyede foredrag.

Vi kommer til jer
Det vigtigt for os, at I får en masse ud af foredragene og derfor vil det ikke kun indebære et teoretisk oplæg, men også rig mulighed for dialog og diskussioner. Foredragene afholdes af vores kompetente konsulenter og undervisere, som brænder for at dele deres viden og erfaring med bæredygtighed og implementeringen af bæredygtige initiativer i virksomheder rundt om i Danmark.

Når I booker et foredrag hos os kan vi enten hjælpe med lokaler - ellers kommer vi hjertens gerne ud og holder foredraget hos jeres virksomhed og i vante rammer. 

Skræddersy jeres eget foredrag
Udover vores tre emnebestemte foredrag kan vi også tilbyde et 2 timers skræddersyet foredrag. Her får I mulighed for selv at komme med input til, hvad I ønsker foredraget skal indeholde og hvordan vi gør det relevant for netop jeres virksomhed. 

Kontakt os for at høre mere eller booke et af vores foredrag - eller læs mere om de enkelte foredrag nedenfor.

FN's Verdensmål - kernen i en bæredygtig fremtid

Lær om FN's 17 Verdensmål og deres rolle i at skabe en mere retfærdig, bæredygtig og inkluderende planet. Du introduceres til hvordan virksomheder og organisationer kan arbejde aktivt med Verdensmålene for at skabe en positiv indvirkning på samfundet og planeten.

Foredrager vil løbende byde på praktiske eksempler og der vil være rig tid til spørgsmål, diskussion og brainstorming, så I for en forståelse for, hvordan I kan gøre en forskel ved hjælp af verdensmålene.

DKK 6.000,-
2 timer

Hjørnestenen i en bæredygtig forretningspraksis

På dette foredrag afdækker vi ESG og den afgørende rolle, som miljømæssige, sociale og styringsmæssige faktorer spiller i nutidens forretningsverden.

Vi introducerer jer ikke blot til til ESG-principperne, men vi dykker ned i, hvordan de kan omsættes til konkret handling i din organisation, og hvordan I kan starte ESG arbejdet op.

DKK 6.000,-
2 timer

Det første skridt mod en mere bæredygtig fremtid

Udforsk de praktiske aspekter af bæredygtighed og hvordan virksomheder kan integrere disse i deres daglige drift med dette foredrag om Bæredygtighed.

Her dykker vi ned i bæredygtighedens væsentlige aspekter og undersøge, hvordan det kan gavne både virksomheder og samfundet som helhed.

Foredraget er ikke kun informativt - der vil også være god tid til spørgsmål, diskussion og refleksion, så I forstår, hvordan I kan anvende principperne i egen virksomhed.

DKK 6.000,-
2 timer

Tilpasset din virksomheds behov og udfordringer

Her dykker vi ned i de bæredygtighedens  aspekter og emner, som I synes er de væsentligste for netop jer og jeres virksomhed. I samarbejde med jer udvælges emner, der passer til jeres sitation.

Foredraget er velegnet til virksomheder og organisationer, der ønsker at tage det første skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Der vil være god tid til spørgsmål, diskussion og refleksion, så I forstår, hvordan I kan anvende principperne i egen hverdag.

DKK 8.000,-
2 timer

Scroll to Top